Стинг ще издаде нов студиен комплект, озаглавен The Bridge (Мостът“) на 19 ноември,

...
Стинг ще издаде нов студиен комплект, озаглавен The Bridge (Мостът“) на 19 ноември,
Коментари Харесай

Стинг записа новия си албум дистанционно

Стинг ще издаде нов студиен комплект, озаглавен The Bridge („ Мостът “) на 19 ноември, заяви музикантът пред The ​​Los Angeles Times. „ Новите песни са написани в година на световна пандемия, персонални загуби, разлъка, спиране, блокиране и изключителни обществени и политически разтърсвания “, описа създателят им. Вече излезе и първия сингъл If It`s Love, можете да го чуете малко по-надолу.

За новата колекция Стинг изяснява, че е е записана релативно изолирано: „ Където и да имаше студио, там бях и аз - Ню Йорк, Бахамите, на всички места. Запазих се в добра форма, като започвах работа всеки ден точно в 10:30 и не спирах до вечеря “.

Стинг признава, че даже и да нямаше Коронавирус пандемия, той отново е щял да запише песните — и без това вече е било време за нов албум — само че заради вируса събитията се оказали неповторими: „ Сега хората по-трудно се събират на едно място, така че много от записите са направи отдалечено посредством Zoom и други студийни технологии. Но това ме доведе до основната тема на албума — изграждането на мостове сред раздялите. Не започнах с тази идея - само че до момента в който пишех песните, я открих: „ О, за това става въпрос. "
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР